Meets-yhteisö

Meets on verkossa toimiva yhteisö sopimuksiin liittyneille. Sen tehtävä on tukea, helpottaa ja vauhdittaa energiatehokkuustyötä.

Meets - energiatehokkuussopimusten yhteisö

Kirjaudu yhteisöön

Oletko yrityksesi sopimusyhdyshenkilö? Meets-yhteisö tarjoaa sinulle ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa. Se on paikka keskustella, kohdata ja vaihtaa näkemyksiä muiden energiatehokkuuden parissa työskentelevien kanssa.

Kenelle?

Yhteisön jäsenet ovat energiatehokkuussopimuksiin liittyneiden yritysten ja yhteisöjen sekä valtionhallinnon ja toimialaliittojen nimettyjä sopimustoiminnan yhteyshenkilöitä.

Yhteisö avautui joulukuussa 2019 sopimukseen liittyneille yrityksille.

Monta erinomaista syytä liittyä yhteisöön

Saat sinulle hyödyllistä tietoa. Pääset keskustelemaan yhteisön muiden jäsenten kanssa. Jatkossa pääset myös itse jakamaan kiinnostavia uutisia yhteisöön.

Kasvata näkemystä. Halutessasi vaihdat kokemuksia ja ajatuksia muiden energiatehokkuusammattilaisten kanssa.

Inspiroidu! Herättele uusia ajatuksia ja ideoita energiatehokkuustoimiin ja verkostoidut yhteisön muiden jäsenten kanssa.

Osallistuminen on maksutonta, mutta vaatii sinulta rekisteröitymistä ja kirjautumista palveluun.

Rekisteröidy yhteisön jäseneksi

Yhteisön jäsenyys edellyttää rekisteröitymistä yhteisön jäseneksi. Kirjautuvan henkilön tulee työskennellä sopimukseen liittyneessä organisaatiossa.

Jos olet yrityksesi sopimusyhdyshenkilö, olet saanut sähköpostiisi kirjautumiskutsun osoitteesta info@meets.fi. Kirjaudu yhteisöön klikkamalla sähköpostiviestin linkkiä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä meets@energiatehokkuussopimukset2017-2025.fi

Meets.fi
Meets-verkkoyhteisö on kohtaamis- ja keskustelupaikka energiatehokkuuden ammattilaisille ympäri Suomen. Sen jäsenet ovat energiatehokkuussopimuksiin liittyneiden yritysten ja yhteisöjen sekä valtionhallinnon ja toimialaliittojen edustajia. Yhteisöä ylläpitää Motiva. Yhteisö on jäsenille maksuton.