Policy för webbkakor

Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi kan placera webbkakor på din dator eller din mobila enhet.

1. Vad är webbkakor?

Webbkakor är små datafiler som överförs till din dator när du kontaktar en webbplats. Webbkakorna lagras bland filer som används av webbläsaren.

2. Varför används webbkakor?

Webbkakorna känner igen din dator när du besöker webbplatsen på nytt. De minns även de val du gjort tidigare på webbplatsen och förbättrar därmed användarupplevelsen på webbplatsen. Med hjälp av webbkakor identifieras till exempel användarens enheter samt anpassas eventuell reklam på sidorna och i eventuella andra tjänster.

3. Vilka webbkakor används?

En del webbkakor är nödvändiga på grund av webbplatsens tekniska funktion och användningen av den. Dessa webbkakor samlar inte in sådana uppgifter om användaren som skulle kunna utnyttjas i marknadsföring eller som minns de webbplatser som användaren valt.

Våra webbkakor som mäter funktionen samlar in data om hur användarna använder vår webbplats (till exempel de sidor som används oftast, eventuella felmeddelanden). Dessa webbkakor samlar inte in uppgifter som identifierar användaren, utan de är anonyma och används endast för att förbättra webbplatsens funktion.

De tillhörande tjänster från tredje parter som finns på webbplatsen (till exempel reklam, YouTube-videor, Googles statistiktjänst eller Facebooks insticksprogram) kan lagra uppgifter som används för att identifiera användaren, vilket vi tyvärr inte kan påverka. Om du vill hindra dem från att följa vad du gör på nätet kan du ta bort de så kallade tredjepartskakorna via inställningarna i din webbläsare. Du hittar anvisningar på webbläsarens instruktionssida.

På vår webbplats kan det även finnas knappar som gör det lättare att dela innehåll i olika kommunikationsnätverk och sociala medier. Om du använder dessa knappar kan man via den tjänst du valt placera en webbkaka på din enhet. Vi hanterar inte dessa webbkakor. Du får mer information om en tredje parts användning av webbkakor på webbplatsen för parten i fråga.

4. Hantering och blockering av webbkakor

Om du inte vill ta emot webbkakor, kan du ändra inställningarna i din webbläsare så att du alltid får ett meddelande då man håller på att skicka webbkakor till din dator. Alternativt kan du helt blockera användningen av webbkakor. Användningen av webbkakor kan begränsas eller blockeras via webbläsaren (se närmare anvisningar i webbläsarens anvisningar). Om du vill förhindra lagring av webbkakor eller blockera dem helt, fungerar nödvändigtvis inte alla funktioner på vår webbplats korrekt.

Kontaktuppgifter:
Motiva Oy
tietosuoja@motiva.fi