Graafiset aineistot

Energiatehokkuussopimukseen liittynyt, hyödynnä energiatehokkuussopimusten graafista tunnusta omassa viestinnässäsi. Tunnuksista on tehty useita eri tiedostomuotoja ja eri versioita erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Tunnuksesta on olemassa vaaka- ja pystymuodot. Tunnuksesta on tehty myös valkoinen (white) versio, jota voi käyttää värillisellä pohjalla. Tunnuksen kaikista versiosta on olemassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

Huomioihan, että tunnusta ei saa käyttää yksittäisen tuotteen tai palvelun markkinoinnissa.

Graafinen ohje

Oheinen lyhyt graafinen ohjeistus sisältää ohjeita tunnuksen käyttöön.

Lataa tunnukset käyttöösi

Voit ladata yksittäisen tunnuksen suoraan sivulta käyttöösi png-muodossa.
Taustaltaan läpinäkyvä png-muotoinen tiedosto sopii hyvin toimistokäyttöön esim. PowerPoint-esityksiin tai word-tiedostoihin. Se toimii hyvin myös verkkosivuilla.

Painotuotteisiin soveltuvat vektorimuotoiset versiot tunnuksesta saat käyttösi tallentamalla ZIP-tiedoston koneellesi. ZIPistä löydät kaikki logon eri muodot kieliversioineen sekä graafisen ohjeen.

Lataa kaikki logomuodot zip-tiedostona:

Bannerit liittyneille

”Vastuullisten energiankäyttäjien joukossa” -bannerit on tarkoitettu sopimukseen liittyneelle organisaation verkkoviestintään. Suomen- ja englanninkielisiä bannereita voit vapaasti hyödyntää omilla verkkosivuilla tai somessa.