Teollisuus

Meets - energiatehokkuussopimusten yhteisö

Vertaistukea verkossa

Meets-verkkoyhteisö on kohtaamispaikka energiatehokkuussopimusten parissa työskenteleville ammattilaisille ympäri Suomen. Jäsenille maksutonta yhteisöä ylläpitää Motiva.

Liittyjien tarinat

Makeimmat tarinat energiatehokkuudesta

Yritykset ja kunnat tekevät vaikuttavaa energiatehokkuustyötä. Liittyjän tarinoissa sopimukseen liittyneet kertovat fiksumman energian käytön eteen tehdyistä toimista. Nämä käytännön teot synnyttävät isoja säästöjä.

Lataa logo ja bannerit käyttöösi

Mukana sopimuksessa? Hyödynnä viestinnässä energiatehokkuussopimusten logoa ja somebannereita.

sopimustulokset.fi

Dataa energiatehokkuudesta

Kattava energiatehokkuuden datapalvelu, josta löydät sopimuksiin liittyneiden vuosittain raportoimat tiedot sähköisinä tulosyhteenvetoina. Sukella eri alojen tuloksiin osoitteessa sopimustulokset.fi.

Vuosiraportointi

Säästöjen laskenta

Tutustu säästöjen laskennan ja dokumentoinnin ohjeeseen, joka sisältää peruslinjauksia ja esimerkkejä energiansäästövaikutusten laskemiseen. Ohje vastaa kysymyksiin: millaisia energiansäästötoimia voi raportoida, miten säästöjen elinikä määritellään ja kuinka säästövaikutukset tulee dokumentoida?

Vuosiraportointi

Miksi energiatehokkuustoimia pitää raportoida?

Raportoinnin tehtävä on kerätä kattavaa tietoa Suomessa toteutetuista energiatehokkuustoimista ja näyttää toteen millaisia säästöjä sopimuksilla saadaan aikaan.

Iso virta koostuu pienistä puroista. Tämän vuoksi jokainen energiatehokkuusteko on tärkeä ja pieneltäkin tuntuvia tekoja kannattaa tehdä ja raportoida.