Verkkokurssit

Liittyneen opas -verkkokurssi

Motiva on julkaissut verkkokurssin energiatehokkuussopimukseen liittyneille. Kurssi soveltuu erityisesti uusille sopimusyhdyshenkilöille tai organisaation muulle henkilöstölle, joille energiatehokkuussopimus ei ole tuttua.

Kurssi sisältää tietoa hyödyllistä energiatehokkuussopimuksista sekä niiden merkityksestä ja taustoista. Se opastaa millaisiin velvoitteisiin sopimukseen liittynyt organisaatio on sitoutunut ja mitä se käytännössä tarkoittaa.

Kurssi antaa vinkkejä energiatehokkuuteen tähtäävän toiminnan organisointiin ja entistä sujuvampaan energiatietojen raportointiin.

Tervetuloa oppimaan lisää yhdestä Suomen vaikuttavimmista vastuullisuusohjelmista – energiatehokkuussopimuksista!

Vinkkejä energiatehokkuustyöhön -verkkokurssi

Kurssi soveltuu erityisesti sopimusyhdyshenkilöille tai organisaation muulle henkilöstölle, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään energiatehokkuustoimintaa ja saavuttamaan säästöjä.

Kurssi antaa eväitä energiatehokkuustyön suunnitteluun, organisointiin ja toimenpiteiden toteutukseen. Kurssin vinkeillä kehität ja tehostat työn tuloksellisuutta.

Julkisten hankintojen verkkokurssi

Motivan verkkokurssialustalta löytyy myös Energiatehokkaat hankinnat -verkkokurssi, joka soveltuu kunnille ja muille julkisia hankintoja tekeville.

Kurssilla perehdytään miten julkisissa hankinnoissa voi hankkia energiaa säästäviä tuotteita sekä palveluita. Kurssin suorittaja tutustuu tuoteryhmiin, joissa energiankulutuksen vähentäminen on keskeisintä ja saavutettavat säästöt merkittävimpiä.


Rekisteröidy palveluun ja suorita kurssit omaan tahtiisi

Motivan avoimet verkkokurssit ovat maksuttomia, mutta ne edellyttävät rekisteröitymistä palveluun. Rekisteröitymisen jälkeen voit heti aloittaa valitsemasi kurssin ja käydä sen läpi sinulle sopivaan tahtiin.

Tutustu verkkokurssien valikoimaan