Tapahtuma

Energiatehokkuustyöstä tuloksellisempaa -webinaari – Startti sopimustoiminnan verkkokursseille

05.04.2024
Takaisin listaukseen
Tuloksellinen energiatehokkuustyö on tärkeää ja sitä tuloksellisempaa mitä laajemmin osaaminen ja ymmärrys energiatehokkuuden edistämisestä on henkilöstöllä hallussa. Energiatehokkuussopimusten verkkokurssit tarjoavat energiatehokkuussopimuksissa mukana olevien yritysten ja kuntien henkilöstölle mahdollisuuden päivittää osaamistaan energiatehokkuustyöstä, ymmärtää paremmin energiatehokkuussopimustoiminnan hyötyjä ja löytää keinoja kehittää energiatehokkuustyötä.

Aika:
27.5.2024, 13.00–14.00

Tule kuulolle verkkokurssien suorittamisen yhteiseen aloitukseen. Webinaarissa kuulet miksi kurssit kannattaa suorittaa ja poimit tärkeimmät vinkit kurssien suorittamiseen.

Energiatehokkuussopimukseen liittynyt organisaatio on sitoutunut viestintään ja koulutukseen, joten verkkokurssit ovat helppo tapa kouluttaa henkilöstöä. Verkkokoulutukset on suunniteltu niin, että ne voi suorittaa omassa tahdissaan ja työn ohessa. Verkkokurssien suorittamisesta saa myös osallistumistodistuksen.

Webinaarin jälkeen voi suorittaa omaan tahtiin ja oman aikataulun mukaan energiatehokkuussopimusten verkkokoulutuksen, joka koostuu kahdesta erillisestä osiosta.

Työtehtävien mukaan voi suorittaa joko molemmat tai vain toisen osan: 

Kurssit ovat noin tunnin mittaisia. Kurssin kokonaan suorittanut saa suorituksesta todistuksen, joka on kurssikohtainen eli molemmilla kusseilla on oma todistus.

Tärkeimpiä energiatehokkuussopimustyöhön liittyviä asioita on koottuna sopimustoiminnan verkkokursseihin. Kursseja voi hyödyntää uuden vastuuhenkilön perehdyttämisessä tai koko henkilöstön opastamiseen energiatehokkuuden edistämiseen.Verkkokurssi on osa energiatehokkuussopimusten toimeenpanoa ja toteutetaan Energiaviraston rahoituksella.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä viimeistään 23.5.2024.

Ilmoittautuminen 27.5.2024 Energiatehokkuustyöstä tuloksellisempaa webinaariin 

Ohjelma

  • Mihin energiatehokkuussopimuksiin liittyessä on sitouduttu ja mitä kurssin suorittamisesta hyötyy
    Tanja Hyvönen, Motiva Oy
  • Käytännön vinkit verkkokurssin suorittamiseen
    Jaana Federley, Motiva Oy
  • Klinikka ja apuja verkkokurssien käyttöön