Uutinen

Energiatehokkuutta palveluna? Osallistu ajankohtaiswebinaariin 15.9.2020

02.09.2020
Takaisin listaukseen
ESCO- ja energiatehokkuuspalveluiden tilaajille ja toimittajille järjestetään 15. syyskuuta maksuton ajankohtaiswebinaari. Tule hakemaan rautaisannos ESCO-tietoa ja laittakaa omassa yhteisössänne energiatehokkuushankkeet liikkeelle.

Energiatehokkuus- ja ESCO-palvelut ovat palveluliiketoimintaa, jossa ulkopuolinen energia-asiantuntija toteuttaa asiakasyrityksessä investointeja ja toimenpiteitä energiankäytön tehostamiseksi sekä energiansäästämiseksi.

Palvelun kustannukset, energiansäästöinvestointi mukaan luettuna, maksetaan säästöillä, jotka syntyvät alentuneista energiakustannuksista.

ESCO-hanke on tilaajalle helppo avaimet käteen -toimitus; yksi toimittaja huolehtii koko projektista aina suunnittelusta toteutukseen asti ja antaa hankkeelle säästötakuun.

Iltapäivän aikana nostamme esille hyviä esimerkkejä toteutetuista hankkeista ja kerromme uusimmat tiedot ESCO-rahoituksesta ja siihen liittyvistä tuista.

Aika

15.9.2020, klo 13.00–15.00

ZOOM-webinaari

Kenelle?

Webinaari on suunnattu ESCO- ja energiatehokkuuspalveluiden toimittajille sekä palveluiden tilaajille, eli yrityksille ja yhteisöille, kunnille ja kaupungeille, kiinteistöjen omistajille jne.

Ohjelma

Katso tilaisuuden ohjelma Motivan sivuilta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 11.9.2020 mennessä.