Uutinen

Ilmoittaudu mukaan NYT – Vuoden Energianerokas 2020 -kilpailuun

05.10.2020
Takaisin listaukseen
Löytyykö teiltä valtakunnan nerokkain energiatehokkuusteko? Nyt on aika toimia, jos ette vielä ole ilmoittautunut mukaan kisaan - ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 12.10.2020.

Nyt toista kertaa järjestettävässä kilpailussa etsitään vuoden fiksuimpia ja nerokkaimpia energiatehokkuustekoja. Vuoden Energianerokas -tunnustuksen myöntävät työ- ja elinkeinoministeriö, Energiavirasto ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva. Voittajat valitsee asiantunteva tuomaristo.

Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.10.2020

Vuoden Energianerokas 2020 on kilpailu energiatehokkuussopimuksiin liittyneille.

Energiansäästöviikko on täydellinen hetki pukea voittohousut jalkaan, röyhistää rintaa ja ilmoittaa organisaationne energiatehokkuusteko mukaan kisaan.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa – täytät vain verkosta löytyvän sähköisen lomakkeen. Ilmoittautuminen sulkeutuu maanantaina 12.10.2020 klo 24.00.

Kuka voi osallistua ja millaisella teolla?

Kisassa pienikin voi olla suurta, sillä vaikuttavuus, erottuvuus ja rohkeus ovat valttia.

Mukaan voi ilmoittaa oman tai kumppanitahon energiatehokkuusteon. Kilpailuun on mahdollista osallistua myös useamman toimijan yhteisellä toimenpiteellä. Osallistumisen edellytyksenä on, että toimenpiteen suorittanut organisaatio on liittynyt energiatehokkuussopimukseen ja toimenpide on tehty vuosien 2019-2020 välisenä aikana.