Uutinen

Meets on verkkoyhteisö energiatehokkuus­sopimukseen liittyneille

28.01.2020
Takaisin listaukseen

Meets on energiatehokkuussopimuksiin liittyneiden uusi verkkoyhteisö. Sen tehtävä on tukea, helpottaa ja vauhdittaa energiatehokkuussopimukseen liittyneiden organisaatioiden energiatehokkuustyötä.

Yhteisön jäsenet ovat energiatehokkuussopimuksiin liittyneiden yritysten ja yhteisöjen sekä valtionhallinnon ja toimialaliittojen nimettyjä sopimustoiminnan yhteyshenkilöitä. Yhteisö avautui joulukuussa 2019 sopimukseen liittyneille yrityksille. Vuoden 2020 aikana se avataan myös kunta-alan energiatehokkuussopimukseen liittyneille.

Monta hyvää syytä liittyä yhteisöön

Kirjaudu yhteisön jäseneksi

Yhteisön jäsenyys edellyttää kirjautumista yhteisön jäseneksi. Kirjautumiskutsut on lähetetty sopimusyhdyshenkilöille sähköpostitse joulukuussa. Kirjautuvan henkilön tulee työskennellä sopimukseen liittyneessä organisaatiossa. Jos olet yrityksesi sopimusyhdyshenkilö, olet saanut sähköpostiisi kirjautumiskutsun 3. joulukuuta 2019. Kirjaudu yhteisöön klikkamalla sähköpostiviestin linkkiä.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä meets@energiatehokkuussopimukset2017-2025.fi

 

Meets.fi
Meets-verkkoyhteisö on kohtaamis- ja keskustelupaikka energiatehokkuuden ammattilaisille ympäri Suomen. Sen jäsenet ovat energiatehokkuussopimuksiin liittyneiden yritysten ja yhteisöjen sekä valtionhallinnon ja toimialaliittojen edustajia. Yhteisöä ylläpitää Motiva. Yhteisö on jäsenille maksuton.