Uutinen

Rahoituksen tietopalvelu yrityksille ja kunnille

16.03.2023
Takaisin listaukseen
Uuteen rahoituksen tietopalveluun on koottu tietoa energiatehokkuuden parantamiseen ja korjausrakentamiseen suunnatuista tuista, avustuksista sekä muista rahoitusmahdollisuuksista.

Yritykset ja kunnat kaipaavat selkeää, helposti lähestyttävää perustietoa eri tuki- ja rahoitusratkaisuista. Kun aikaa tietojen selvittämiseen ei ole tai sitä on rajoitetusti, pitäisi tiedon olla saatavilla mahdollisimman nopeasti hyödynnettäväksi.

Uusi tietopalvelu tarjoaa työkalun, jolla voi etsiä juuri omalle organisaatiolle sopivia tuki- ja rahoitusmuotoja. Tietopalveluun on koottu erityisesti energiatehokkuuden parantamiseen sekä korjausrakentamiseen soveltuvia tuki- ja rahoituslähteisiin.

Motivan sivuille koottua tietopalvelua päivitetään ja täydennetään jatkuvasti. Tavoitteena on tuottaa yrityksille ja kunnille helposti käytettävä palvelu, jonka kautta ajantasainen tieto on helposti saatavilla.

Palvelu löytyy verkosta osoitteesta: www.motiva.fi/rahoituksentietopalvelu


Palvelu on osa Motivan koordinoimaa Kestävän rahoituksen tietopalvelu ja pyöreä pöytä -hanketta, jota rahoittavat ympäristöministeriö, Energiavirasto, Suomen Kuntaliitto ja Kaupan liitto.