Uutinen

Säästövaikutusten laskenta ja dokumentointi -webinaari 31.1.2018

24.01.2018
Takaisin listaukseen

Osallistu keskiviikkona 31.1.2018 klo 13–15.00 webinaariin, jossa tutustutaan päivitetettyyn energiatehokkuustoimenpiteiden säästövaikutusten laskennan ja dokumentoinnin ohjeistukseen.

Energiaviraston ja Motivan julkaisema päivitetty säästövaikutusten laskennan ja dokumentoinnin ohje on laadittu energiatehokkuussopimuksiin 2017–2025 liittyneille yrityksille, kunnille ja yhteisöille sekä palveluntuottajille, jotka osallistuvat energiatehokkuustoimenpiteiden säästövaikutusten laskentaan ja sopimustoiminnan vuosiraportointiin. Esitettävät yleiset periaatteet säästöjen laskennasta ja niiden dokumentoinnista koskevat kaikkia energiatehokkuussopimuksiin liittyneitä.

Ohjeeseen voit halutessasi tutustua jo etukäteen: Säästövaikutusten laskenta ja dokumentointi.

Webinaarin puhujana toimii yksikönpäällikkö Ulla Suomi Motivasta.

ILMOITTAUTUMINEN viimeistään 30.1.

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaari on maksuton.

Tämä kutsu on lähetetty sopimus- ja toimipaikkavastuuhenkilöille. Voitte toimittaa kutsun eteenpäin muun muassa palveluntarjoajille.

SKYPE FOR BUSINESS

Webinaari järjestetään Skype for Business -ohjelmalla. Mikäli osallistujalla ei ole kyseistä ohjelmaa asennettuna koneelle, voi webinaariin osallistua Skype for Business Web Appin avulla. Ohjelmaa ei tarvitse asentaa etukäteen. Voit testata Skype for Business -yhteyttä tiistaina 30.1. Testiin ilmoittaudutaan samalla lomakkeella kuin webinaariin.

Webinaari tallennetaan.

LISÄTIETOJA:  Yksikönpäällikkö Ulla Suomi, ulla.suomi@motiva.fi, 040 733 9972