Uutinen

Verkkoyhteisön kokeilu päättynyt

02.02.2022
Takaisin listaukseen
Joulukuussa 2019 avautunut Meets-verkkoyhteisö tarjosi kohtaamis- ja keskustelupaikka energiatehokkuussopimusten parissa työskenteleviä ammattilaisille ympäri Suomen. Kahden vuoden kokeilun jälkeen energiatehokkuussopimusten verkkoyhteisö on päätetty sulkea.

Energiatehokkuussopimusten verkkoyhteisöön rekisteröityi kokeilujakson aikana 250 energiatehokkuuden parissa työskentelevää henkilöä sopimukseen liittyneistä yrityksistä, yhteisöistä, valtionhallinnosta ja toimialaliitoista. Yhteisö tarjosi elinkeinoelämän ja kiinteistöalan energiatehokkuussopimukseen liittyneille yrityksille ja muille sopimusosapuolille paikan jakaa energiatehokkuuteen liittyviä kokemuksia ja tietoa.

Vuonna 2021 tehdyn käyttäjäkyselyn mukaan sopimukseen liittyneille yrityksille suunnattu yhteisö ei ole tarjonnut käyttäjille riittävästi hyötyä, jotta sitä kannattaisi pitää yllä. Kahden vuoden kokeilun jälkeen energiatehokkuussopimusten verkkoyhteisö on päätetty sulkea. Helmikuun alusta alkaen yhteisöön ei ole voinut enää kirjautua.

Vapaamuotoiset aamukahvit jatkuvat

Yhteisön jäsenille tehdyn kyselyn mukaan jäsenet kokivat hyödyllisiksi verkossa pidetyt energiatehokkuuden etäaamukahvit, joissa erilaisia energia-aiheita on käsitelty keskutellen asiantuntijan alustamana. Jatkamme verkkokohtaamisia ja hyviä keskusteluja jatkossakin aamukahvien merkeissä.

Aamukahvit ovat avoimia kaikille sopimukseen liittyneille yrityksille ja kunnille.