Uutinen

Haussa vuoden 2020 nerokkaimmat energiatehokkuusteot

10.08.2020
Takaisin listaukseen
Mistä löytyy Suomen nerokkaimmat energiatehokkuusteot? Ilmoita oma tai kumppanitahosi mukaan kisaamaan vuoden 2020 energianerokkaan teon tittelistä. Tunnustus myönnetään nerokkaalle energiatehokkuusteolle, joka loistaa vaikuttavuudellaan ja oivaltavuudellaan.

Vuoden energianerokas 2020 on kilpailu vastuullisille energiankäyttäjille. Tunnustuksen myöntävät työ- ja elinkeinoministeriö, Energiavirasto ja valtion kestävän kehityksen yhtiö Motiva. Nyt toista kertaa palkittavat teot valitsee tuomaristo, jonka jäsenet koostuvat alan huippuasiantuntijoista.
Kilpailu on tarkoitettu energiatehokkuussopimuksiin liittyneille, ja mukaan voi ilmoittautua 12.10.2020 mennessä.

Tunnustusta vastuullisuustyölle

Energianerokas teko voi olla konkreettinen energiankäyttöä tehostanut toimenpide, kampanja tai mikä tahansa esimerkillinen tapa edistää energiatehokkuutta.

Tuomaristo valitsee energianerokkaimmat teot niiden vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden sekä kekseliäisyyden ja innostavuuden perusteella. Vaikuttava energiatehokkuusteko on tekijän kannalta tuntuva ja merkityksellinen. Teolla voi olla myös laajempaa alueellista tai yhteiskunnallista merkitystä. Tuloksellinen teko on onnistuneesti toteutettu ja sen hyödyt ovat moninaisia. Kekseliäät energiatehokkuusteot erottuvat joukosta. Innostavimmista teoista huokuu tahto parantaa toimintaa sekä luoda ja kokeilla uutta. Rohkea ja uudenlainen toteutustapa on usein merkki nerokkuudesta.

Voittajat saavat oikeuden käyttää ”Vuoden Energianerokas 2020” -tunnusta omassa viestinnässään.

Ilmoittaudu 12.10. mennessä

Ilmoita oma organisaatiosi tai yhteistyökumppanin mukaan kisaan. Kilpailuun voi osallistua myös useamman toimijan yhteisellä energiatehokkuusteolla. Myös järjestelmä- ja palveluntarjoajia voi ilmoittaa energiatehokkuussopimukseen liittyneen asiakkaan mukaan kisaan. Osallistumisen edellytyksenä on, että toimenpide on suoritettu organisaatiossa, joka on liittynyt vuoden 2017-2025 energiatehokkuussopimukseen. Lisäksi toimenpiteen tulee olla tehtynä 2019-2020 välillä.

Älä epäröi ilmoittautua mukaan, jos organisaationne on tehnyt rohkean ja kekseliään energiatehokkuusteon. Kilpailu on erinomainen mahdollisuus saada tunnustusta tärkeälle vastuullisuustyölle. Ilmoita vastuullisuusteko mukaan kisaan 12.10.2020 mennessä. Ilmoittautuminen on helppoa ja mutkatonta sähköisen ilmoittautumislomakkeen avulla.

Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan >>

Katso myös Vuoden Energianerokas 2019 -kilpailun voittajat >>

Infowebinaarista kuulet lisää kilpailusta 1.9.

Webinaarissa kerromme tarkemmin: Mikä on vuoden 2020 Energianerokas -kilpailu? Kuka voi osallistua ja miten kilpailuun pääsee mukaan?

Katso infowebinaarin tallenne